Sudar autobusa i kamiona, stradale izbeglice

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2015, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa i kamiona, stradale izbeglice

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na putu Vranje-Preševo na oko dva kilometra od Bujanovca. Najmanje jedna osoba je poginula, a devet je teže i lakše povređeno u sudaru kamiona i autobusa koji je prevozio azilante.

Kako "Alo" piše, došlo je do sudara kamiona i putničkog autobusa koji je bio pun izbeglica.

Jedna osoba je podlegla povredama posle sudara, a devet putnika je povređeno, od kojih jedno lice teže, a osam lakše. Svi povređeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prebačeni u bolnicu u Vranju.

Do nesreće je došlo sinoć oko 22:30 minuta pošto se kamion makedonskih oznaka sudario sa autobusom leskovačke registracije koji je prevozio izbeglice iz Preševa prema Vranju i Beogradu.

U zbrinjavanju povređenih putnika na licu mesta bila su angažovana četiri sanitetska vozila, dva iz Vranja i po jedno iz Bujanovca i Preševa.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.