Teška saobraćajna nesreća kod Vranja - sudar autobusa sa azilantima i kamiona

Izvor: RTS, 05.Okt.2015, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća kod Vranja - sudar autobusa sa azilantima i kamiona

Jedna osoba je poginula, a devet teže i lakše povređeno u sudaru kamiona i autobusa koji je prevozio azilante, saznaje RTS. Nesreća se dogodila na putu od Preševa ka Vranju, kod Bujanovca.
Jedna osoba je podlegla povredama posle sudara kamiona i autobusa sa azilantima, a devet putnika je povređeno (jedno lice teže a osam lakše), saznaje RTS.
Povređeni pacijenti zbrinuti su u Zdravstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centru u Vranju, a njih sedmoro je posle zbrinjavanja pušteno iz bolnice.
Zadržana je jedna žena na Prijemno-trijažnom odeljenju i jedan muškarac na odeljenju ortopedije. On će, sa težim prelomom noge, biti prebačen u Niš, javlja dopisnik RTS-a.
Do nesreće je došlo sinoć oko 22.30 minuta pošto se kamion makedonskih oznaka sudario sa autobusom leskovačke registracije koji je prevozio azilante iz Preševa ka Šidu.
Kako RTS nezvanično saznaje, autobus je udario u kamion koji se nalazio u zaustavnoj traci.  
U zbrinjavanju povređenih putnika na licu mesta bila su angažovana četiri sanitetska vozila, dva iz Vranja i po jedno iz Bujanovca i Preševa, saznaje Internet portal RTS-a.
 
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar autobusa sa azilantima i kamiona, ima mrtvih

Izvor: B92, 05.Okt.2015

Najmanje jedna osoba poginula, a devet teže i lakše povređeno u sudaru kamiona i autobusa koji je prevozio azilante...Svi povređeni su prebačeni u bolnicu u Vranju...Do nesreće je došlo sinoć oko 22.30 minuta pošto se kamion makedonskih oznaka sudario sa autobusom leskovačke registracije koji...

Nastavak na B92...

TEŠKA NESREĆA KOD VRANJA: 1 poginuo 9 povređeno u sudaru kamiona i autobusa

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015

VRANJE - Najmanje jedna osoba je poginula, a devet je povređeno sinoć oko 22.30 časova u sudaru kamiona i autobusa koji je prevozio azilante...Od devet putnika jedno lice je teže, a osam lakše povređeno, javio je RTS...Svi povređeni su prebačeni u bolnicu u Vranju...Nesreća se dogodila kada...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.