Studentkinja iz Vranja treća na muzičkom festivalu u Azerbejdžanu

Izvor: JUGpress.com, 01.Jun.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentkinja iz Vranja treća na muzičkom festivalu u Azerbejdžanu

VRANJE

Na muzičkom  Festivalu „Youthvision“ u Azerbejdžanu, studentkinja iz Vranja Sanja Petrov osvojila je treće mesto. Predstavljala je Srbiju, ali i svoj grad pesmom „What About Us“ pevačice Pink. Učestvovale su 23 zemlje iz celog sveta, pa je uspeh ove vranjanke tim pre veći.

U Azerbejdžanu je bila još jedna Vranjanka, studentkinja Milica Janjić, kao član međunarodnog žirija.

,,Vi ste na najbolji način prezentovale grad >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranje i Srbiju. Lokalna samouprava će uvek podržati mlade i talentovane ljude poput vas. Drago mi je da smo mogli da pružimo pomoć za odlazak na ovaj festival i uvek ćemo podržati ovakve inicijative i talente”, rekao je na prijemu dr Slobodan Milenković i njegov zamenik Nenad Antić.

Prvi put sam nastupila na ovako velikoj sceni, rekla je Sanja.

„Utisci su fenomenalni. Čitava organizacija je bila na visokom nivou i bila je čast učestvovati na ovom festivalu. Nagradu koja sam osvojila je podsticaj da nastavim sa pevanjem i da se tome ozbiljnije pozabavim”, rekla je je ova talentovana devojka.

Milica Janjić zahvalila se gradu na podršci i istakla da su na ovom festivalu veoma lepo predstavile Vranje i da se nada da će saradnja sa Gradom biti nastavljena i u budućnosti kroz realizaciju nekih novih projekata.

Put u Azerbejdžan platila je lokala samouprava. Odlazak na festival omogućili su sponzori, među kojima je i „Jumko“ koji je Sanji sašio haljinu za nastup.

Sanja je osvojila nagradu od 1.000 dolara i treće mesto koje deli sa predstavnicom Belorusije.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.