Stravična nesreća kod Preševa: Tri osobe stradale VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 10:32

Stravična nesreća kod Preševa: Tri osobe stradale VIDEO

Tri osobe su poginule, a 12 je povređeno, među kojima i vozač osumnjičen za krijumčarenje ilegalnih migranata, u saobraćajnoj nesreći putu Preševo-Bujanovac.

Do nesreće je došlo sinoć kada je osumnjičeni R.R (1981) iz sela Crnotince u nameri pribavljanja koristi neovlašćeno obavljao tranzit 14 ilegalnih migranata iz afričko-azijskih zemalja i usled neprilagođene brzine sleteo je sa puta a vozilo se prevrnulo, saopštilo je Više javno tužilaštvo u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vranju.

Povređenima je ukazana lekarska pomoć u određenim zdravstvenim ustanovama. U klinički centar Niš prebačeno je četvoro povređenih, od kojih jedno 15- godišnje dete s politraumom, jedna osoba od 18 godina sa povredama grudnog koša, u jedinicu intenzivne nege primljena je 37-godišnja osoba s politraumom, a povređeno je i jedna 47-godišnje lice koje ima kontuziju grudnog koša i u stabilnom je stanju.

Kako je saopštilo VJT u Vranju, uviđaj na mestu nesreće je obavio dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, Odeljenja u Bujanovcu.

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju zbog krivičnih dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći kod Preševa tri osobe poginule, dvanaest povređeno

Izvor: JUGpress.com, 20.Feb.2024

PREŠEVO-VRANJE-NIŠ..U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Preševe poginule su tri osobe a dvanaest je povređeno, saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress...Saobraćajna nesreća se dogodila noćas oko 23 sata između sela Aliđerce i Reljan na putu Preševo-Bujanovac kada je vozilo koje je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.