Stradao taksista kod Bujanovca

Izvor: juGmedia, 29.Okt.2015, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradao taksista kod Bujanovca

BUJANOVAC/VRANJE /PREŠEVO– U saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na magistralnom putu Bujanovac-Preševo, jedna osoba je izgubila život, a jedna je povređena.

Prema nezvaničnim informacijama u nesreći, kod sela Levosoje,život je izgubio taksista iz okoline Preševa, a povređen je strani državljanin, kome se trenutno ukazuje pomoć u Zdravstvenom centru u Vranju.

Uviđaj na licu mesta je u toku, a u policiji nam je rečeno da će se naknadno oglasiti saopštenjem .

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stradao taksista u saobraćajnoj nezgodi kod Bujanovca

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Okt.2015

U saobraćajnoj nezgodi, koja se večeras dogodila na magistralnom putu Bujanovac-Preševo, jedna osoba je izgubila život, a jedna je povređena...Prema nezvaničnim informacijama u nezgodi, kod sela Levosoje, život je izgubio taksista iz okoline Preševa. ..Povređen je strani državljanin, kome se...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.