Stop shop i u Vranju

Izvor: juGmedia, 07.Sep.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stop shop i u Vranju

VRANJE – Gradonačelnik Zoran Antić stavio je danas potpis na Memorandum o razumevanju sa firmom Stop shop, koji je razvila IMMOFINANZ Group jedna od vodećih kompanija za nekretnine u Evropi.

Time se omogućuje početak realizacije važne investicije u Vranju i otvaranje novih radnih mesta.

Trgovinski objekat površine oko 5.500 m2 biće izgrađen na zemljištu površine 18.000m2, na atraktivnoj lokaciji, između ,,Rode“ i ,,Dunav osiguranje“ u Ulici Pariske komune.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Nekretnine,   Dunav osiguranje,   Pariz

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

KAD IMMOFINANZ INVESTIRA: Vranje dobija stop shop

Izvor: OkRadio.rs, 08.Sep.2015, 10:01

U Vranju je u ponedeljak potpisan memorandum o razumevanju o otvaranju prvog južnosrpskog stop šopa. Reč je o trgovinskom objektu od oko 5.500 kvadrata, na prostoru koji će zauzimati čak oko 18.000 kvadrata. Reč je  o direktnoj grinfild investiciji vrednoj više miliona evra, koja će se nalaziti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.