Srpska liga Istok: Budućnost poražena u Vranju,  remi Nišlija i Piroćanaca

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2021, 17:53

Srpska liga Istok: Budućnost poražena u Vranju, remi Nišlija i Piroćanaca

U derbiju 7. kola Srpske lige Istok, fudbaleri Dinama iz Vranja savladali su lidera na tabeli Budućnost iz Popovca i tako im naneli prvi poraz u ovoj sezoni. Od "južnjaka" pobedu je zabeležila Vlasina iz Vlasotinca, dok su razočarali njihove komšije iz Leskovca gde je Dubočica izgubila od Meševa.

Nisu imali poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Popovčani pre ovog kola, ali su do prvog došli u Vranju, gde je domaći Dinamo bio bolji tokom celog meča i zasluženo došao do veoma važne pobede za njih (2:1).

Pobedili su i Vlasotinčani u komšijskom derbiju ekipu Sloge iz Leskovca (2:1) i to je bila, pored pobede Vranjanaca, jedina pobeda ekipa sa juga.

U Nišu su se sastali OFK Brzi Brod i pirotski Radnički, a i pored vođstva gostiju od 2:0, domaćini su do kraja meča uspeli da dođu do jednog boda (2:2).

Razočarali su fudbaleri Dubočice koji su u Leskovcu izgubili od Meševa (0:2), u utakmici gde su gosti došli do prve pobede u sezoni, dok je do boda na gostovanju u Jagodini došla je Pčinja iz Trgovišta (1:1).

Nakon odigranih 7. kola, Budućnost iz Popovca je i dalje na 1. mestu sa 16 bodova, dok Vlasina i ekipa iz Brzog Broda imaju po 12 bodova i nalaze se na 6. i 7. mestu. Radnički iz Pirota ima 11 bodova i drži 8. mesto, a leskovačka Dubočica se sa 9 bodova nalazi na 10. mestu.

Dinamo je na 12. mestu sa 5 bodova (krenuo sa minus 6), dok su na začelju tabele Pčinja i Sloga na 14. i 15. mestu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.