Srednjoškolci u akciji “Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno”

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srednjoškolci u akciji “Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno”

Učenici Tehničke škole u Vranju učestvovali su danas u akciji “Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno“ u okviru koje su delili građanima i vozačima u centru grada flajere o bezbednom parkiranju.

Predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković, kaže da je rešavanje problema u oblasti parkiranja moguće jedino koordinacijom i saradnjom svih relevantnih subjekata.

“Današnja akcija je preventivna sa ciljem da ukaže na greške i pokaže kako izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pravilno parkiranje. Lokalna samouprava će nastaviti da pruža podršku svim aktivnostima čiji je cilj uvođenje reda u ovoj oblasti”, ističe Tričković.

Direktor JP “Parking servis“ Marjan Stanković, dodao je da će ova akcija trajati pet dana, nakon čega će početi kažnjavanje za nepropisno parkiranje.

“Veliku podršku realizaciji ovog projekta daju učenici Tehničke škole, kao i zaposleni u preduzeću. Osim glavne ulice, ovom akcijom obuhvaćene su i Lenjinova, Dunavska, Beogradska i Ulica Bore Stankovića“, kaže Stanković.

Učenica Tehničke škole Marina Simonović, naglasila je da današnja akcija ima za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju, promovisanje pravilnog parkiranja i podizanje saobraćajne kulture na viši nivo.

Akciju “Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno” organizovali su Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja, Tehnička škola, JP “Parking servis“ i Saobraćajna policija.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.