Sprečeno razbojništvo u Vranju

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečeno razbojništvo u Vranju

VRANJE – U šturom saopštenju za javnost vranjska policija saopštila je danas da je protiv dve osobe podnela krivične prijave zbog pokušaja razbojništva.

Krivičneprijave podnete su protiv jedne osobe iz Beograda i jednog maloletnog lica iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju.

Naime,Beograđanin i maloletnik se terete da su prilikom pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << razbojništva, maskirani „fantomkama“, ušli u prodavnicu u Vranju, gde je Beograđanin, napao nožem radnika i pokušao da uzme novac iz kase, u čemu ga je sprečio radnik i građani koji su prolazili ulicom.

Zanimljivo je da je policija danas izvestila javnost o incidentu koji se dogodio 13. februara,

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečeno raznojništvo u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Apr.2015

U šturom saopštenju za javnost vranjska policija saopštila je danas da je protiv dve osobe podnela krivične prijave zbog pokušaja razbojništva...Krivične prijave podnete su protiv jedne osobe iz Beograda i jednog maloletnog lica iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Nožem na prodavca

Izvor: OkRadio.rs, 23.Apr.2015

Policija u Vranju podnela je Višem javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv jedne osobe iz Beograda i jednog maloletnog lica iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju, saopšteno je iz PU Vranje. Beograđanin i maloletnik se terete da su prilikom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.