Specijalci MUP-a iz Vranja evakuisali ČETVORICU DEČAKA iz poplavljenog područja

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jan.2021, 11:50

Specijalci MUP-a iz Vranja evakuisali ČETVORICU DEČAKA iz poplavljenog područja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije sa Specijalističkim timovima za spasavanje i rad na vodi evakuisali su 34 osobe iz objekata koji su poplavljeni izlivanjem bujičnih potoka. Kako je saopšteno na zvaničnoj internet stranici MUP-a, u ovim akcijama evakuisane su 22 osobe iz Doljevca, dve iz Leskovca, šest iz Bojnika i četiri iz Bujanovca.   Na teritoriji Pčinjskog upravnog okruga tokom jučerašnjeg dana, pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Vranje vršili su crpljenje vode iz poplavljenih domaćinstava na teritoriji grada Vranja, Gradske opštine Vranjska banja, opština Vladičin Han, Bujanovac i Preševo.    Specijalistički tim za spasavanje i rad na vodi iz Vranja uspešno je izvršio evakuaciju...
Pogledaj vesti o: Poplave,   Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

MUP evakuisao 85 osoba iz poplavljenih objekata

Izvor: Danas, 12.Jan.2021

Pripadnici Sektora za vanredne situacije sa Specijalističkim timovima sa spasavanje i rad na vodi evakuisali su 85 osoba iz objekata koji su poplavljeni izlivanjem bujičnih potoka, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.