Socijalisti i stvarno ušli u vlast, danas imenovanja

Izvor: JUGpress.com, 25.Jan.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalisti i stvarno ušli u vlast, danas imenovanja

VRANJE

Primena koalicionog sporazuma između Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Vranju od danas je zaživela u praksi.

Na sednici Skupštine grada imenovani su novi članovi Gradskog veća i direktori pojedinih javnih preduzeća, što je rezultat dogovora ove dve partije na lokalu. Time su se vranjski socijalisti vratili na vlast.

Skupština je razrešila članove Gradskog veća Dejana Bajramovića i Gorana Kostića i na njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << mesta izabrala Nebojšu Zupančića, za resor privreda, ekonomija i preduzetništvo i Dejana Ivanovića koji će biti zadužen za nacionalne manjine, etničke zajednice i nevladine organizacije.

Za direktora Sportske hale imenovan je diplomirani ekonomista Boban Mladenović, Turističke organizacije diplomirani ekonomista, Vesna Petrović, a i za vršioca dužnosti direktora Centra za razvoj lokalnih usluga, diplomirani ekonomista, Ivana Tasić.

Gradski odbornici su za zamenika zaštitnika građana za oblast prava deteta izabrali diplomiranog pravnika, Miodraga Cvetkovića, koji je do nedavno bio šef kabineta gradonačelnika Vranja.

Na sednici lokalnog parlamenta odbornici su obavešteni da je formirana nova odbornička grupa „Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija“, koja broji pet odbornika na čijem je čelu Dejan Manić.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.