Sneg na jugu i jugoistoku Srbije, oprez zbog magle

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg na jugu i jugoistoku Srbije, oprez zbog magle

Sneg umerenog intenziteta pada na jugu i jugoistoku Srbije a zimski uslovi vožnje sa snegom na kolovozu do 5 cm očekuju vozače na putevima I i II prioriteta u područjima Kuršumlije, Niša, Pirota, Dimitrovgrada, Vranja i Sjenice.

Magla usporava saobraćaj i smanjuje vidljivost preko planinskih prevoja, ali moguća je i pored reka i kanala u Vojvodini.

Sneg na putu treba očekivati i u planinskim predelima, a slično je i na prilazima zimskim centrima gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << upotreba lanaca obavezna, a bez kojih se ne može ni na prilazima Kopaoniku, Tari i Goču.

Auto-moto savez Srbije vozače upozorava i na moguće odrone, koji su zbog padavina ili usled čestih razlika u temperaturi javljaju na putevima koji vode kroz useke i klisure, a mogući su i na Ibarskoj, Đerdapskoj i Dunavskoj magistrali.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Magla smanjuje vidljivost na putevima

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2018

Magla usporava saobraćaj i smanjuje vidljivost preko planinskih prevoja, ali moguća je i pored reka i kanala u Vojvodini...Kako upozorava Auto-moto savez Srbije, sneg umerenog inteziteta pada na jugu i jugoistoku Srbije a zimski uslovi vožnje sa snegom na kolovozu do pet centimetara očekuju vozače...

Nastavak na Radio 021...

Vozači, oprez: Poledica i ugažen sneg otežavaju saobraćaj na putevima u BiH

Izvor: Blic, 21.Jan.2018, 11:00

Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je jutros vozače da zbog poledice i mestimično ugaženog snega na putevima u Srpskoj i Federaciji BiH budu oprezni...Na području FBiH na putnim pravcima Bugojno-Novi Travnik i Livno-Šujica-Kupres duva jak vetar koji mestimično stvara snežne nanose...Na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.