Slabiji saobraćaj, pojačanje se očekuje po podne

Izvor: RTS, 21.Jan.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slabiji saobraćaj, pojačanje se očekuje po podne

Saobraćaj je ovog jutra slabijeg inteziteta, dok se sa prvim popodnevnim satima očekuje pojačanje koje po pravilu donosi usporeniju vožnju na prilazima većih gradova.
Kišu sa povremenim snežnim padavinama danas treba očekivati u većini krajeva zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema informacijama štaba zimske službe Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na auto-putevima vozače očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobra prohodnost, na kolovozu nema snega, međutim oni su mokri ili vlažni pa je opasnost od poledice izražena.
AMSS podseća da je nailaskom na zimske uslove vožnje potrebno smanjiti brzinu uz strogo poštovanje svih propisa i ograničenja predviđena za ovakve vremenske prilike.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.
Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.
Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA VEĆIH ZASTOJA Veće gužve u saobraćaju očekuju se tek popodne

Izvor: Blic, 21.Jan.2018

Povremena kiša sa snežnim padavinama može se očekivati danas u mnogih delovima zemlje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije...Prema informacijama štaba zimske službe Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na auto-putevima vozače očekuje dobra prohodnost, na kolovozu nema snega, međutim oni su...

Nastavak na Blic...

AMSS: Saobraćaj manjeg intenziteta, oprez zbog padavina

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2018

Prohodnost na putevima u Srbiji je danas dobra, ali je potreban dodatni oprez zbog moguće poledice, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Na naplatnim rampama nema zadržavanja...Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila dužih od 30...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.