Izvor: JUGpress.com, 04.Maj.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen dosadašnji i imenovan novi načelnik vranjske Ortopedije

VRANJE

Dr Slađan Marinković, specijalista ortopedije je novi novi  načelnik Odeljenja ortopedije Opšte Bolnice Zdravstvenog centra u Vranju.

Doktoru Marinkoviću je, u petak, rukovodstvo Zdravstvenog centra saopštilo da je imenovan na ovu frunciju, s obzirom da je dosadašnji načelnik odeljenja, dr Dušan Aleksić smenjen, jer nisu bili zadovoljni njegovim dosadašnjim radom.

“Prihvatio sam funkciju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u cilju poboljšanja rada Ortopedskog odeljenja. Hoću da budem profesionalac i na usluzi i u poboljšanju i podizanju imidža Zdravstvenog centra Vranje, a ne samo Ortopedije, u pružanju zdravstvenih usluga pacijentima. Za mesec-dva očekujem rezultate rada, ukoliko ne budu bolji, sam ću se povući sa funkcije”, ističe doktor Marinković.

On je dodao da će se zalagati za bolje međuljudske odnose i kvalitet rada na odeljenju, a pacijenti će biti u prilici da pišu primedbe i  žalbe na rad zdravstvenih radnika i da ih ocenjuju.

Dr Marinković je magistar medicinskih nauka i predavač u dve Visoke medicinske škole.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.