Slovenački Tuš dolazi u Vranje

Izvor: S media, 30.Jul.2010, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački "Tuš" dolazi u Vranje

Trogodišnja neizvesnost, koju je prouzrokovala ekonomska kriza, uskoro će za Vranjance, najverovatnije, biti razrešena pošto će slovenački trgovinski lanac "Tuš", bar kako očekuju u ovom gradu, najkasnije za dva meseca početi izgradnju velikog i super modernog marketa u Vranju.

U tom objektu će, prema prvim procenama, biti zaposleno stotinu radnika.

Slovenci su, naime, o tome pre pet dana pismom zvanično obavestili gradonačelnika Vranja Miroljuba >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Stojčića i zatražili sastanak sa čelnicima grada do 15. avgusta, na kome će biti utvrdjene sve pojedinosti ovog posla, koji treba da bude najveća investicija u Vranju u poslednjih četiri-pet godina.

Ovaj veliki trgovinski lanac iz Ljubljane zakupio je pre tri godine jednu od najatraktivnijih lokacija u Vranju i na opšte zadovoljstvo lokalne vlasti, a posebno gradjana Vranja i juga Srbije, najavio da će za godinu dana tu sagraditi super moderan market.

Ugovorom koji je pre tri godine potpisan sa gradonačelnikom Vranja, "Tuš" je zakupio lokaciju od 3,6 hektara neposredno pored fabrike "Alfa plam", za koju je odmah u gradski budžet uplatio 122 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.