Skandal u Vranju: Učenici postavili fotke gole profesorke na FB!

Izvor: Cafe.ba, 02.Nov.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Vranju: Učenici postavili fotke gole profesorke na FB!

VRANJE - Profesorka A. B. predaje muzičku umjetnost u nekoliko srednjih škola u Vranju, a đaci je brane riječima da slika nije sprona jer ona ima šta da pokaže.

Na fotografiji A. B. pozira golih grudi dok se oblizuje, a direktori škola u kojima ona radi nisu željeli da komentarišu ovaj skandal.

Ona je rekla da je fotografija njena, ali ne zna kako je ta fotografija završila na Fejsbuku. Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << da li je primjereno da prosvetni radnik ima takvu sliku, ona je rekla da svako može da ima fotografije kakve god želi, ali da one ne treba da budu u javnosti.

Kako tvrdi, izgubila je telefon na kome su fotografije sličnog sadržaja, pa su one možda na taj način dospjele u javnost.

Direktor Tehničke škole u Vranju Slaviša Anđelković rekao je da prvi put čuje za takve fotografije jer ne prati društvene mreže i obećao je da će popričati s koleginicom.

Izvor: espreso.rs

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Skandal u Vranju: Učenici postavili fotke gole profesorke na FB!

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2015

VRANJE - Profesorka A. B. predaje muzičku umjetnost u nekoliko srednjih škola u Vranju, a đaci je brane riječima da slika nije sprona jer ona ima šta da pokaže...Na fotografiji A. B. pozira golih grudi dok se oblizuje, a direktori škola u kojima ona radi nisu željeli da komentarišu ovaj skandal...Ona...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.