Siromašna opština plaćala čak i avio karte muzičarima

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jul.2013, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siromašna opština plaćala čak i avio karte muzičarima

Vranje - Jedna od nasiromašnijih opština u Srbiji, Vranjska Banja, za „Dane karanfila 2012.“ potrošila je čak dva miliiona dinara, i to, ispostaviće se, potpuno netransparentno. Na radost, kažu, 20.000 ljudi, na „Danima karanfila 2012.“ pevali su Jelena Tipšin, Ana Bekuta, Čeda Marković i Hari Mata Hari, a sve je to plaćeno mizerno, za veličinu imena koja je narod imao zadovoljstvo da gleda. Primerice radi, i ove godine za manifestacije je predviđeno (i potrošeno) isto toliko novca, ali sa duplo manjim učinkom, oko 10.000 posetilaca. Sve je to lepo, ali nekome je bilo sumnjivo da se tako krupna imena...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Siromašna opština plaćala čak i avio karte muzičarima

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Jul.2013

Jedna od nasiromašnijih opština u Srbiji, Vranjska Banja, za „Dane karanfila 2012.“ potrošila je čak dva miliiona dinara, i to, ispostaviće se, potpuno netransparentno.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.