Izvor: JUGpress.com, 08.Jun.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefu vranjskih naprednjaka zapaljen automobil

VRANJE

Narodnom poslaniku i predsedniku Srpske napredne stranke u Vranju Slaviši Bulatoviću, u noći između petka i subote, izgoreo je automobil.

U Policijskoj upravi u Vranju za JUGpress su potvrdili da je jutros oko 3 sati 15 prijavljeno da je u Vranjskoj Banji u Ulici Kralja Petra Prvog oslobodioca došlo do požara na putničkom vozilu marke „škoda superb“, vranjskih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << oznaka.

„Požar je ugašen. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, po čijem je nalogu policija obavila uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja“, kažu u policiji.

Kako JUGpress nezvanično saznaje to se dogodilo ispred porodične kuće šefa vranjskih naprednjaka u Vranjskoj Banji.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslaniku SNS izgoreo automobil

Izvor: Mondo, 08.Jun.2019

Poslaniku i predsedniku odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju Slaviši Bulatoviću izgoreo je automobil...Foto: Mondo/Goran Sivački.. "Požar je ugašen. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, po čijem je nalogu policija obavila uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja",...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.