Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2021, 22:38

Šapić u Vranju: Srpska napredna stranka će da bude snažnija i jača ukoliko je Srbija jača i snažnija

VRANJE

„Mi smo državotvorna stranka, mi smo lokalna organizacija. I mi postavljamo nove standarde. SNS postoji zbog Srbije i to nas izdvaja od drugih. Narod to prepoznaje. Svako treba da se bori za svoje mesto, opštinu i grad, za svoje rođake i prijatelje“, rekao je potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić, u četvrtak, u Vranju, gde je održan sastanak Okružnog odbora Srpske napredne stranke Pčinjskog okruga.

Sastanku koji je održan u prostorijama HK >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Jumko“ prisustvovali su i predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić, potpredsednik Dragan Stevanović, narodni poslanici ove stranke iz Pčinjskog okruga, rukovodsvo naprednjaka na lokalu.

Šapić se zahvalio na dobrodošlici i istakao da mu je to dalo obavezu da u budućnosti zajednički pokuša da se urade velike i važne stvari za zemlju, za Vranje, Pčinjski okrug. Rekao je da će se truditi da što češće boravi u Vranju.

Posle sastanka je izjavio da je razgovor bio konstruktivan i da je bilo reči o narednim koracima.

„Čeka nas jedna poprilično teška godina za čitavu zemlju zbog svih dešavanja geopolitičkih i oko korone, južne srpske pokrajine, a sledeće godine čekaju nas i izbori. Kad god se približavaju izbori atmosfera u društvu je pomalo uzavrela, ali ja se nadam da ćemo mi kao najveća organizacija u zemlji učiniti sve da pokažemo da mi nemamo neprijatelje, već samo neistomišljenike. Naša stranka je državotvorna koja mora da pokaže razumevanje i za one koji možda nju ne razumeju“, izjavio je Šapić.

Kada je reč o ujedinenju sa SNS, to treba da donese nešto dobro Srbiji, smatra Šapić.

„Prihvaćen sam bolje nego što sam očekivao, nemam zaista reči, a šta je to donelo videćemo, pokazaće vreme. Ja verujem da će period ispred nas doneti dosta dobrih stvari, a ja ću pokušati da dam neki svoj skroman doprinos. Put kojim je Srbija krenula ne sme da se menja. Srbija mora da bude faktor stabilnosti za ovaj deo Evrope. Bez obzira što sam ja Beograđanin, nije Srbija Beograd, Novi Sad, Niš. Srbija je i Zaječar, Bor, Vranje i Valjevo“, rekao je Šapić.

„Nemojte nikada da zaboravite da ne postoji Srbija zbog stranaka već stranke zbog Srbije. Srpska napredna stranka će da bude snažnija i jača ukoliko je Srbija jača i snažnija. To nijedan član SNS ne sme da zaboravi. Mi ovde jesmo zbog Srbije, zbog naše opštine, našeg grada, naših komšija, prijatelja, a ne obrnuto. Verujem da će period ispred nas doneti dosta dobrih stvari. A ja ću pokušati da dam neki svoj skromni doprinos. Ono što je najvažnije je da su već godinama unazad neke suštinske stvari bile iste ili slične, naši pogledi na nacionalnu politiku i na lokalne probleme. Verujem da ću uspeti da sve bude bar malo bolje“.

Šapić je još kazao da će sa članovima Izvršnog odbora Srpske napredne stranke u narednih mesec i po dana obići skoro čitavu Srbiju.

Do sada su obišli Čačak i Kraljevo.

Cilj je da se uživo sretnu sa ljudima i uoče šta bi mogli drugačije i kako dalje.

„Od autoputa do ovog što se trenutno dešava sa investicijama u Vranjskoj Banji slika Pčinjskog okruga se menja“, kratko je rekao novinarima predsednik IO SNS Darko Glišić.

Okupljenim članovima i simpatizerima stranke poručio je „Idemo zajedno u nove pobede“.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.