Saobraćaj umeren, kolovozi suvi do mestimično vlažni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2013, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umeren, kolovozi suvi do mestimično vlažni

NOVI SAD -

U Srbiji je saobraćaj umerenog intenziteta, a kolovozi su suvi do mestimično vlažni, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na Kopaoniku i u regionu Vranja vidljivost je smanjena zbog magle, dok sumaglice ima na severu Bačke i Banata.

Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su oko 30 minuta.

Odrona ima na putevima u planinskim predelima, kroz klisure i useke, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na ulazu i pri izlazu iz tunela.

U toku je sanacija udarnih rupa i drugih oštećenja na drumovima.

Na autoput E-75 Beograd - Niš izmenjen je saobraćaj zbog otklanjanja odrona na deonici između Niša i Aleksinca, u smeru od Niša ka Beogradu.

Za saobraćaj su otvoreni službeni prolazi a saobraćaj se iz pravca Niša usmerava u brzu traku smera Beograd - Niš, gde se obavlja dvosmerno u dužini od 3,5 kilometara.

U toku je rehabilitacija starog mosta preko Dunava kod Beške na autoputu E-75 Beograd - Novi Sad. Saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta, uz ograničenje brzine.

Preko beogradskog mosta Gazela na autoputu E-75/E-70, saobraćaj je u oba smera zabranjen za teretna vozila čija je ukupna nosivost preko 3,5 tone.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mestimično vlažni kolovozi

Izvor: RTS, 13.Mar.2013

Saobraćaj umerenog intenziteta obavlja se po suvim, do mestimično vlažnim kolovozima. Na Kopaoniku i u regionu Vranja vidljivost smanjena zbog magle, dok sumaglice ima na severu Bačke i Banata...U Srbiji je saobraćaj umerenog intenziteta, obavlja se po suvim, do mestimično vlažnim kolovozima,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.