STRAŠNA NESREĆA KOD BUJANOVCA: Iznenada prešao u suprotnu traku, pa se sudarili - teško povređena devojka (20)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 15:51

STRAŠNA NESREĆA KOD BUJANOVCA: Iznenada prešao u suprotnu traku, pa se sudarili - teško povređena devojka (20)

Na području Policijske uprave u Vranju, 22. juna ove godine, registrovane su četiri saobraćajne nezgode.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod sela Klinovac, opština Bujanovac, teško je povređena devojka (20), dok je još dvoje lakše povređeno.

Udes se dogodio na regionalnom putu kada je putničko vozilo "pežo" vranjskih registarskih oznaka iz za sada nepoznatih razloga prešlo na suprotnu stranu kolovoza i sudarilo se sa "tojotom“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bujanovačkih registarskih oznaka.

Tom prilikom povređeni su putnici u "tojoti".

Po ovlašćenju OJT u Vranju uviđaj su izvršili saobraćajni policijski službenici iz Bujanovca. Povređena devojka prema nezvaničnim saznanjima zbrinuta je u ZC u Vranju.

Kako se nezvanično saznaje, protiv vozača (60) "pežoa" biće podneta krivična prijava zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, a dve osobe su lakše povređene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.