Izvor: JUGpress.com, 17.Maj.2021, 11:35

SSP : Sprema li se Vranju neka nova preplaćena investicija?

VRANJE

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Vranju smatra da smenjivajem Stefanovića Srpska napredna stranka pokušava narodu da “zamaže oči”.

Saopštenje koje je dostavljeno našoj redakciji prenosimo u celosti.

“Svedoci smo da partija i bratija svakog dana nezadrživo tone kao Titanik. Centrala stranke SNS smenjivanjem  Stefanovića narodu, blago rečeno, pokušava da “zamaže >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << oči”. Smene po mesnim, lokalnim, opštinskim i gradskim odborima idu jako stidljivo i polako.

Atmosfera u svim tim odborima je blago rečeno, neprijatna jer se vladavina partije i bratije bliži kraju, pa su svi akteri zbog svega toga nervozniji.

Takva jedna “nervozna” atmosfera bila je, kako kažu, na poslednjoj sednici gradskog veća u Vranju, gde je većnik za infrastrukturu, Protić, otkazao poslušnost gradonačelniku time što nije želeo da porži jednu tačku koja se tiče generalnog urbanističkog plana grada Vranja.

Postavlja se pitanje, šta je to većnik video u toj tački pa je nije podržao i da li je to uradio zbog toga što se ona možda PREVIŠE kosi sa zakonom?

Podsećanja radi, pre par mese, je taj isti većnik bio lični izbor gradonačelnika. Taj isti većnik je potpisao upotrebnu dozvolu za pozorište, pa se sada pitamo, šta je to oko čega se tako dva dobra prijatelja nisu složila?

Da li je nepodržavanje detalja iz generalnog urbanistickog plana od strane arhitekte čija je uloga, a i struka da donosi odluke o infrastrukturi grada, u stvari, dokaz da se od njega traži nešto što je PREVIŠE van zakonskih standarda?

Postavljamo pitanje, da li se Gradu Vranju sprema neka nova investicija koja će biti preplaćena za nekih novih 900.000 evra?”, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.