SPS u Vranju potpisao sporazum sa DSS i NS

Izvor: TvojPortal.com, 21.Jul.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS u Vranju potpisao sporazum sa DSS i NS

/press online/ Socijalistička partija Srbije u Vranju potpisala je danas Protokol o saradnji sa Demokratskom strankom Srbije (DSS) i Novom Srbijom (NS) na opštinskom nivou


Čelnici vranjsih socijalista naveli su da taj dokument "može da predstavlja neku buduću koaliciju na lokalnom nivou, ali da nije obavezujući".
Sekretar Izvršnog odbora Gradskog odbora SPS-a u Vranju Branimir Stojančić izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je za agenciju Beta da se Protokol o saradnji na lokalnom nivou podržali i gradski odbori koalicionih partnera Jedinstvene Srbije i PUPS-a, koji za njegovo potpisivanje čekaju odobrenje iz centrala.
"Protokol o saradnji podrazumeva međusobne dogovore i planove za nastup na predstojećim lokalnim izborima, to može da znači i koaliciju na vlasti sa strankama koje su ga potpisale, ali nije obavezujući ni za koga", kazao je Stojančić.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikadssSrbijaspsvranjenssporazum o saradnji

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protokol o saradnji SPS, DSS i NS

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2011, 02:33

Predsednici gradskih odbora SPS, DSS i NS potpisali su u Vranju “Protokol o međustranačkoj saradnji” uz napomenu da to nije koalicioni sporazum.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.