Izvor: JUGpress.com, 15.Mar.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS osudio napad

VRANJE

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju, najoštrije osuđuje napad na sekretara Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Vranju i direktora JP „Vodovod“ Gorana Đorđevića i njegovu porodicu, koji se desio sinoć desio.

„Pozivamo nadležne službe da najhitnije pronađu počinioce ovog gnusnog napada i najstrožije ih procesuiraju. Smatramo da je jučerašnji napad nedopustiv >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i da svi zajedno moramo učiniti sve kako bi poslali jasnu poruku kriminalcima i interesnim grupama da se neće tolerisati bilo kakav vid nasilja niti podsticanja na nasilje i podele među građanima.

Pružamo punu podršku institucijama sistema u rešavanju ovog slučaja, kao i podršku porodici da prevaziđe traume koje je preživela. Verovali smo da je vreme paljevina, napada na pojedince i uznemiravanja porodica prošlost kroz koju smo prošli na putu izgradnje društva koje se bori za politiku mira, tolerancije i razumevanja.

Ovakvi incidenti i napadi neće nas obeshrabriti ni uplašiti, već zbližiti i ujediniti u odlučnoj zajedničkoj borbi za ravnopravno i solidarno društvo, za društvo u kome će svaki dan biti dan razvoja, napredka i dan bez nasilja“, navodi se u saopštenju vranjskih socjalista. Ljs

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.