SLUČAJ SUDIJE IZ VRANjA: Zvonko priveden zbog proganjanja

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ SUDIJE IZ VRANjA: Zvonko priveden zbog proganjanja

Policija u Vranju privela je biznismena Zvonka Cvetkovića iz Kragujevca, a po prijavi sudije Marije Janićijević, u kojoj se navodi da je žrtva proganjanja POLICIJA u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu privela je biznismena Zvonka Cvetkovića iz Kragujevca, a po prijavi sudije Marije Janićijević, potvrđeno je "Novostima" u tužilaštvu. Pravni zastupnik sudije Janićijević, advokat Dragan Nikolić kaže da je njegova klijentkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << žrtva proganjanja i da je upravo podneta krivična prijava zbog tog dela. Cvetkoviću je određeno policijsko zadržavenje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan i eventualno će mu biti određen pritvor. PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL U VRANjU: Istraga zbog golišavih slika sudije U javnosti su prošle nedelje "procurile" neprikladne fotografije sudije Marije Janićijević. Ona se nije izjašnjavala dok nije podnela krivičnu prijavu protiv Cvetkovića. Tada je za "Novosti" samo kratko rekla da je žrtva "najpre prevare, a zatim i proganjanja", ali nije želela da odgovori na pitanje da li je bila u emotivnoj vezi sa biznismenom, kome je ranije suđeno jer se predstavljao kao savetnik tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Dragan Nikolić,   Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOVI DETALJI SLUČAJA "BIKINI SUDIJA" Biznismen iz Kragujevca priveden zbog proganjanja

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Policija u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu privela je biznismena Zvonka Cvetkovića iz Kragujevca, a po prijavi sudije Marije Janićijević, potvrđeno je "Novostima" u tužilaštvu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.