SCENA 103 oduševila Banju

Izvor: OkRadio.rs, 15.Sep.2015, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCENA 103 oduševila Banju

Vranje - Pozorišna grupa „Scena 103“ premijerno je u ponedeljak u Vranjskoj Banji izvela predstavu za decu „Začarana šuma“. Predstava je autorski projekt Mihajla Stojkovića, studenta III godine Fakulteta dramskih umetnosti iz Kosovske Mitrovice, a nastala uz podršku Grada Vranja kroz konkurs za sufinansiranje sadržaja iz kulture. Producent predstave je UG "Tim zaa razvoj i inttegracije". U predstavi igraju devet učenica osnovnih ili srednjih škola, a pravljena je po motivima bajke „Ivica i Marica“. Sala OŠ „Predrag Devedžić“ bila je premala da primi sve zainteresovane, a događaju su prisustvovale i predsednica Gradske opštine Vranjska Banja i gradska većnica za kulturu Nela Dimitrijević.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Premijera „Začarane šume“ u Vranjskoj Banji

Izvor: juGmedia, 15.Sep.2015

VRANJE/VRANJSKA BANJA  – U Vranjskoj Banji juče je premijerno izvedena predstava “Začarana šuma“, autorski projekat Mihajla Stojkovića, u produkciji Tima za ravoj i integracijeiz Vranja...Predstava je rađena po motivima bajke Ivica i Marica, a glume devojčice iz Vranjske Banje. Projekat...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.