Izvor: JUGpress.com, 21.Nov.2023, 19:14

ŠAF poziva učenike da učestvuju na likovnom konkursu „Zimska čarolija“

VRANJE

Škola animiranog filma (ŠAF) pozviva učenike osnovnih škola iz Vranja da pošalju likovne radove na temu „Zimske čarolije“ najkasnije do srede, 20. decembra, a najboljim radovima će biti dodeljene po tri nagrade u dve katogorije.

Svi nagrađeni autori će moći da učestvuju na ŠAF-ovoj ,,Zimskoj radionici animiranog filma” kada će imati priliku da „pokrenu“ svoje crteže.

Radovi se mogu poslati na adresu: Javna ustanova „Škola animiranog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << filma“, Heroja sa Košara br. 1, 17 500 Vranje. Takođe, mogu se doneti i lično u prostorije ŠAF-a.

Format radova može biti A4 (29.7 x 21 cm) ili formati školskih blokova. Dozvoljene su sve tehnike na papiru ili kombinacija više tehnika. Jedan autor može poslati više radova koji će biti ocenjivani nezavisno.

Potrebno je da se na poleđini svakog rada navedu ime i prezime učenika, razred i odeljenje, naziv škole i kontakt telefon. (kraj) DC/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.