Izvor: JUGpress.com, 21.Mar.2024, 20:17

Rosa Drmonjić ustupila svoj odbornički mandat Predragu Jovanoviću

VRANJE
Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Rosa Drmonjić svoj odbornički mandat u Skupštini grada Vranja ustupila je kolegi pravniku Predragu Jovanoviću, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk strani SSP-a.
,,Ovom prilikom želim da poručim, najpre svima koji su nam pružili podršku, da ne želim da učestvujem u radu skupštine ‘pro forme’  jer je evidentno da ovaj saziv neće potrajati. Mišljenja sam da našoj odborničkoj grupi veći doprinos može dati jedan pravnik i advokat, jer i današnja skupština grada pokazuju po kojim sve osnovama i tačkama vlast krši zakon, tako da će se kolega Jovanović pridružiti opoziciji...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.