Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 18:56

Recku potvrđeno proterivanje iz fudbala na godinu i po dana

Ali još nije gotovo...

Draganu Antiću zvanom Recko disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je suspenziju od 18 meseci! Kontroverzni alfa i omega prvoligaša iz Vranja napravio je niz incidenata sredinom marta u Kruševcu, tokom utakmice protiv Trajala, posle čega je kažnjen izbacivanjem iz fudbala na godinu i po dana. On je međutim podneo žalbu koja je usvojena, tako da je predmet ponovo vraćen disciplinskoj komisiji na razmatranje. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Imajući u vidu da je ovaj čovek nekoliko puta tokom prethodnih godina bivao kažnjavan višemesečnim suspenzijama koje su potom ili ukidane ili smanjivane, postajala je ozbiljna sumnja da će se nešto slično dogoditi i ovoga puta, ali disciplinci su ipak ostali pri svojoj odluci.

Da li će to zaista biti i konačno razrešenje ovog slučaja - vdećemo. Prosto, Recko se toliko puta "dizao iz pepela" da bi bilo neozbiljno tvrditi kako ga na našim fudbalskim terenima nećemo videti 18 meseci.

A kad smo već kod kazne, za sve ono što je radio u Kruševcu mnogi će reći da je zaslužio da ispašta mnogo više. Ili bolje reći duže. Prvi čovek Dinama nije samo vređao sudije najsočnijim psovkama, već je želeo da se fizički obračunava sa njima. Poseban pik imao je na četvrtog arbitra, Jelenu Cvetković, koju su ljudi iz obezbeđenja nekako uspeli da zaštite.

Recko Antić nastavio je da pravi haos i nakon što je isključen. Pokušao je da vodi ekipu sa krova svlačionice, zbog čega je i policija morala da interveniše.

Posle svega ostaje krajnje zanimljivo pitanje - ko je i kako "uspeo" da usvoji njegovu žalbu i vrati ga na posao.

Sve u svemu, naši fudbalski zakoni i oni što ih sprovode još jednom su na ispitu. Jer Antić ima pravo da se "požali" i Izvršnom odboru FSS.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RECKO PRETI UEFOM: FSS mu potvrdio suspenziju na 18 meseci, trener Dinama iz Vranja tvrdi da se na tome neće završiti

Izvor: Kurir, 28.Apr.2021, 08:48

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je da je trener Dinama iz Vranja Dragan Antić suspendovan na 18 meseci iz fudbala, zbog nedoličnog ponašanja na meču protiv Trajala, odnosno, napada na četvrtog sudiju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.