RIK poništio izbore na 15 biračkih mesta

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK poništio izbore na 15 biračkih mesta

RIK je poništila izbore na biračkim mestima u Vranju, Nišu, Beogradu, Jagodini, Kladovu, Sremskim Karlovcima, Bačkoj Topoli i Užicu BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) poništila je večeras izbore na osam biračkih mesta u Srbiji, čime je broj biračkih mesta na kojima su poništeni izbori, porastao na 15. RIK je poništila izbore na biračkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mestima u Vranju, Nišu, Beogradu, Jagodini, Kladovu, Sremskim Karlovcima, Bačkoj Topoli i Užicu. To znači da će izbori biti ponovljeni na pet biračkih mesta u Nišu, i po dva u Jagodini, Vranju i Beogradu. Izbori će biti ponovljeni na po jednom mestu u Kladovu, Sremskim Karlovcima, Bačkoj Topoli i Užicu. Izbori će biti ponovljeni na biračkim mestima: - Novi Beograd, biračko mesto 22 - Opština Medijana u Nišu, biračko mesto 4 - Opština Palilula u Nišu, biračko mesto 28 - Opština Pantelej u Nišu, biračka mesta 13 i 16Predsednik RIK-a Dejan Đurđević rekao je da je na spornim mestima u Nišu bilo više listića nego građana koji su glasali, što znači da je neko ubacio dva ili više listića. RIK je odbacio prigovor podnet na sprovođenje glasanja na biračkom mestu 59 u beogradskoj opštini Čukarica.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK: Novo glasanje na 15 biračkih mesta

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2016

RIK poništio izbore na 15 biračkih mesta, u Beogradu, Vranju, Nišu, Jagodini, Užicu, Kladovu,Bačkoj Topoli.. Obradović i Rašković Ivić: Imamo cenzus, mogući protesti. Predstavnici šest lista počeli proveru zapisnika PARLAMENTARNI izbori na 15 biračkih mesta u Beogradu,Vranju,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.