Prvi internacionalni fitnes festival u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Okt.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi internacionalni fitnes festival u Vranju

Danas je pod pokroviteljstvom Grada Vranja i Turističke organizacije grada Vranja, održan Prvi internacionalni fitnes festival pod sloganom "Izazovi sebe, izađi i treniraj" u pešačkoj zoni u centru grada.

Festival je bio jedinstvena rekreativno - edukativna prilika, da ljubitelji fitnesa osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja, koju promoviše Marko Nikolić, Vranjanac, master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, koji je trenutno na doktorskim >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << studijama, živi i radi u Nišu i kreator je prvog srpskog fitnes brenda "Freestyle Power." gradski većnik za sport i omladinu Nenad Đorđević, naglasio je da ovakve aktivnosti lokane samouprave treba intezivirati i animirati sve, naročito mlade koji najveći deo vremena provode za kompjuterom ili sa mobilnim telefonom. Za kvalitetan trening pored Marka Nikolića bili su zaduženi najbolji evropski fitnes prezenteri Sanja Kocić, Marija Andrijašević i Marina Knezović. Vežbači koji su odradili sve treninge sa prezenterima dobili su simbolične poklone.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.