Prve pobede odbojkaša Mladosti i Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 18.Nov.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve pobede odbojkaša Mladosti i Vranja

Odbojkaši Mladosti iz Vranja upisali su prvu pobedu u ovoj sezoni savladavši na domaćem terenu ekipu Pirota sa 3:2 u utakmici Druge lige Istok. Mladost ima tri osvojena boda a u narednom kolu gostuje Topličaninu iz Prokuplja.   Pored odbojkaša Mladosti, uspešni su bili i odbojkaši Vranja.   Ekipa Vranja je u Međuokružnoj ligi Leskovac savladala drugi tim Topličanina u Prokuplju maksimalnom rezultatom 3:0.    Vranjski odbojkaši su u sva četiri odigrana meča ostvarili pobede.     
Pogledaj vesti o: Vranje,   Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Banjčani treći u Zoni Jug

Izvor: OkRadio.rs, 19.Nov.2015, 10:23

Fudbaleri Vranjske Banje pobedom nad BSK iz Bujanovca, poslednjeplasiranom ekipom u 14. kolu Zone Jug, od 6:0 na svom terenu, probili su se na treće mesto tabele sa samo tri boda zaostatka za vodećim dvojcem, ekipama Mladosti iz Medoševca i Vlasine iz Vlasotinca. Drugi zonaš iz Vranja Nebeski Anđeli...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.