Prva žrtva virusa korone u Vranju, preminuo 63-godišnjak

Izvor: JužneVesti.com, 28.Mar.2020, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva žrtva virusa korone u Vranju, preminuo 63-godišnjak

Muškarac iz Vranjske Banje koji se od virusa korona lečio u Kliničkom centru u Nišu, preminuo je noćas, saopštili su nadležni u Vranju. On je deveta žrtva ovog virusa u Srbiji.

Od komplikacija izazvanih virusom korona preminuo je 63-godišnjak, piše na gradskom sajtu, i to je prva žrtva u ovom gradu.

U Kliničkom centru u Nišu, od posledica i komplikacija izazvanih virusom COVID >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 19, preminuo je noćas pola sata posle ponoći muškarac iz Vranjske Banje - navode na sajtu.

Novih informacija o novobolelima nema, a prema poslednjim, na teritoriji Pčinjskog okruga ima 13 obolelih, od čega je dvoje medicinskih radnika.

Podsetimo, od virusa korone se u niškom Kliničkom centru leči 33 ljudi - 17 iz Niša i 16 iz ostalih gradova i opština sa juga Srbije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.