RTS: Osma žrtva korona virusa 60-godišnjak iz Šapca koji je preminuo pre dva dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Osma žrtva korona virusa 60-godišnjak iz Šapca koji je preminuo pre dva dana

Muškarac star 60 godina iz Šapca, koji je preminuo 25. marta, bio je pozitivan na korona virus pa je ukupan broj umrlih od te infekcije u Srbuiji porastao na osmoro, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS).

Muškarac je po navodima nadležnih u šabačkom Zavodu za javno zdravlje uzorkovan odmah pošto je primljen u bolnicu sa teškom kliničkom slikom ali je tek danas potvrđeno da je bio pozitivan na korona virus.

U Srbiji je do danas potvrđeno 458 slučajeva infekcije korona virusom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

RTS: Osma osoba umrla od korona virusa 60-godišnjak iz Šapca koji je preminuo pre dva dana

Izvor: Beta, 27.Mar.2020

Muškarac star 60 godina iz Šapca, koji je preminuo 25. marta, bio je pozitivan na korona virus pa je ukupan broj umrlih od te infekcije u Srbiji porastao na osmoro, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS).Muškarac je po navodima nadležnih u šabačkom Zavodu za javno zdravlje uzorkovan odmah pošto...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.