Prva futsal liga: Vinter sport savladao FON, Jastebac bolji od Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva futsal liga: Vinter sport savladao FON, Jastebac bolji od Vranja

Jako važnu, ujedno i prvu pobedu u 7 kola Prve lige, zabeležio je Jastrebac u Blacu koji je savladao KMF Vranje sa 4:2. Vinter sport je iznenadio beogradski FON u "Čairu", naneo mu tek drugi poraz u sezoni i popeo se na 3. poziciju Prve lige u futsalu, dok je njegov gradski rival Kalča pružio dobar, ali nedovoljan otpor lideru Crvenoj zvezdi.

Oba gola u podvigu Vinter >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sporta postigao je Vladimir Ristić. Prvi se dogodio već u 3. minutu meča, a u poslednjem minutu prvog poluvremena FON je uspeo da izjednači. Na novi gol u "Čairu" se čekalo celo poluvreme, ali je u poslednjem minutu Ristić ponovo pogodio, nakon solo prodora, za krajnjih 2:1.

Zasad nedodirljiva Crvena zvezda i ovog puta se provukla "neokrnjeno", mada nije mnogo nedostajalo da utakmica ima i drukčiji epilog. Početak je pak nagovestio lak trijumf Beograđana, pošto je za prva 3 minuta meča Strahinja Petrov postavio 2:0. Međutim, u 6. minutu su sa druge strane pogodili Veroljub Vukadinović i Aleksandar Pavlović za 2:2 na poluvremenu.

Usledila je rezultatska klackalica - ponovo je domaćin poveo, a gost izjednačio. Ipak, prevagu je doneo kapiten futsal reprezentacije Srbije Marko Perić, koji je u 33. minutu postavio konačnih 4:3.

U hali "Čika Duško Jovanović" viđen je preokret. Vranjanci su poveli sa 2:1 i tu stali, što je Jastrebac i te kako iskoristio - do poluvremena je izjednačio, a dva gola u drugom delu meča mu donela i slavlje, rezultatom 4:2.

Sa dva poraza i svim ostalim pobedama, Vinter sport je najbolje plasirani klub sa juga Srbije, pošto je na trećoj poziciji. Kalča je u ovom kolu prekinuo seriju od 4 trijumfa, ali nije izgubio svoju poziciju na tabeli, baš kao ni Vranje - i dalje su Nišlije pete, a Vranjanci šesti. Jastrebac je pobegao iz zone ispadanja i sada je osmi.

U sledećem kolu odigraće se gradski derbi, pošto igraju Kalča i Vinter sport. Vranje će dočekati Crvenu zvezdu, dok će Jastrebac gostovati "fenjerašu" Novoj Pazovi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.