Prva futsal liga: Posrnuli šampion gostuje u Nišu, drugoplasirani u Blacu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva futsal liga: Posrnuli šampion gostuje u Nišu, drugoplasirani u Blacu

Desetostruki uzastopni šampion Srbije Ekonomac, kome ove sezone ne ide tako sjajno, gostovaće niškom Vinter sportu u subotu, 19. oktobra u hali “Čair”, a istog dana igraće se futsal i u Vranju, gde će tamošnjem prvoligašu gostovati “fenjeraš” Zemun. Jastrebac će u Blacu dočekati trenutno drugoplasirani FON u petak, 18. oktobra, a tada će i niški Kalča gostovati prvoplasiranoj Novoj Pazovi.

Sa tri pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i jednim porazom Vinter sport se nalazi na visokoj četvrtoj poziciji, dok je Ekonomac tri mesta ispod, ali sa utakmicom manje. Kragujevčani, koji su se tokom leta značajno podmladili, do sada su zabeležili po jednu pobedu, poraz i remi. Ova utakmica igra se od 18:30.

Pola sata kasnije, od 19 sati, počeće i duel u hali “Čika Duško Jovanović”. Blačani nemaju nijednu pobedu ove sezone, a jedini bod osvojili su remijem sa Ekonomcem. I FON ima jedan remi, ali uz sve ostale pobede, što ga je smestilo na drugu poziciju na tabeli.

U ovom meču glasimo za autsajdera, ali se nikako nećemo predavati! Pozivamo publiku da dođe u što većem broju da zajedno pokušamo da iznenadimo na papiru dosta jačeg protivnika - kažu u Jastrepcu.

Ulaz na ovaj meč je 100 dinara.

Južnjaci koji će svoje duele igrati u petak su Kalča i Vranje. Od 19 sati na parketu vranjske Sportske hale zaigraće Zemun, koji je u potrazi za prvim bodovima ove sezone. Vranjaci su ove sezone savladali Ekonomac i remizirali sa FON-om, ali su izgubili od Novog Pazara i Kalče. Ipak, nema sumnje da su favoriti u ovom duelu.

Na papiru najteži posao u ovom kolu imaće niški Kalča. Osim što će igrati na gostujućem terenu, sa druge strane biće mu Nova Pazova, koja je u pređašnja 4 kola naređala sve same pobede. Sa polovičnim učinkom od po 2 pobede i poraza, Nišlije se nalaze na petoj poziciji. Početak ovog meča zakazan je za 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Druga košarkaška liga: Južnjaci gostuju širom Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019, 09:17

U 3. kolu Druge košarkaške lige sva 4 tima sa juga Srbije gostovaće u subotu, 19. oktobra. Za sada najuspešniji južnjak Pirot igraće protiv beogradskog Radničkog, a leskovačko Zdravlje sa njegovim imenjakom iz Kragujevca. Niški Fer plej gostovaće Zemunu, a njegov gradski rival Konstantin subotičkom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.