Druga košarkaška liga: Južnjaci gostuju širom Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga košarkaška liga: Južnjaci gostuju širom Srbije

U 3. kolu Druge košarkaške lige sva 4 tima sa juga Srbije gostovaće u subotu, 19. oktobra. Za sada najuspešniji južnjak Pirot igraće protiv beogradskog Radničkog, a leskovačko Zdravlje sa njegovim imenjakom iz Kragujevca. Niški Fer plej gostovaće Zemunu, a njegov gradski rival Konstantin subotičkom Spartaku.

Nakon 5 godina u KLS-u, Subotičani su zbog loših partija prošle sezone morali da napuste najjače domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << košarkaško takmičenje. Među drugoligašima su se do sada lepo snašli, pošto imaju dve pobede, dok je sa Konstantinom upravo suprotna situacija - vezao je dva poraza. Početak ovog meča zakazan je za 16 sati.

U istoj situaciji je i drugi niški drugoligaš Fer plej. Njegov rival Zemun porazio je već dva tima sa juga, pošto je u prvom kolu tesno savladao Zdravlje, a u drugom rutinski Konstantin. Fer plej su pak savladala dva prvoplasirana tima, pa se nada da će u subotu od 16:45 zabeležiti premijernu pobedu.

Za sada ima 5 ekipa koje imaju po dve pobede u ligi, a od ovog kola biće ih najviše 4, pošto će se sastati do sada neporaženi Pirot i beogradski Radnički. Piroćanci imaju ubedljivo najbolju odbranu u ligi, dok nekadašnji prvak Jugoslavije ima drugi najbolji napad u ligi. Ova utakmica počinje u 18 sati.

Leskovačko Zdravlje će poslednje na parket. Od 19 sati gostovaće Radničkom u Kragujevcu. Domaćini ovog duela imaju maksimalni učinak i najbolji napad u ligi, dok Leskovčani imaju dva poraza, ali su im u oba meča trijumfi zamalo umakli.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.