Pronađeno 20 ilegalnih imigranata

Izvor: NTV.rs, 20.Mar.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno 20 ilegalnih imigranata

U toku noći, niški policijski službenici, presekli su još jedan lanac krijumčarenja ljudi. Na području Policijske uprave u Nišu, prilikom redovnih kontrola, pronađeno je 20 imigranata, koji su ilegalno ušli na teritoriju Republike Srbije i to 10 Avganistanaca, 4 Sirijca, 4 državljana Gane, 1 državljanin Gvineje i 1 Sudanac.
Zbog osnova da je nedozvoljeno prešao državnu granicu i krijumčarenje ljudi, D. H. (1988) iz okoline >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Vranja, koji je u putničkom vozilu marke „fiat bravo“ vranjanskih registracija, prevozio ilegalne imigrante, određeno je policijsko zadržavanje u trajanju do 48 sati, nakon čijeg isteka će sa krivičnom prijavom biti sproveden u nadležno tužilaštvo u Nišu.
Za vozačem putničkog vozila „opel frontera“ leskovačkih registracija, koji je napustio vozilo u kojem je prevozio ilegalne imigrante i udaljio se sa lica mesta se intezivno traga.
Svi strani državljani, koji su ilegalno ušli na teritoriju Republike Srbije, biće sprovedeni u Prekršajni sud u Nišu.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhvaćeno još 20 ilegalnih emigranata

Izvor: Blic, 20.Mar.2014

Policija je uhvatila u Nišu uhvatila je još 20 izlegalnih emigranata iz Avganistana, Sirije, Gane, Gvineje i Sudana. ..Uhapšen je D.H. (26) iz okoline Vranja u čijem vozilu „Fiat Bravo“ su neđeni emigranti, dok se traga za vozačem „opela frontera“ koji je uspeo da pobegle. Svi ilegalci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.