Izvor: JUGpress.com, 03.Jun.2020, 16:05

Priznanje za Školu animiranog filma iz Vranja

VRANJE

Škola animiranog filma iz Vranja osvojila je diplomu laureata drugog stepena za film „Bara“ na Međunarodnom filmskom festivalu za mlade „Svetlo svetu – Deca“ koji je održan u Rusiji.

Film koji je urađen na temu istoimene ruske dečje pesmice, koju je komponovao Sergej Svetlov iz Moskve, snimila su deca uzrasta do trinaest godina.

Nastao u okviru drugog po redu projekta „Mult most“ Rusija – Srbija.

Na festivalu u gradu Jaroslavu učestvovalo je desetak zemalja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Onlajn radionice za najmađe animatore , učesnike međunarodne škole i radionice u Vranju

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 15:19

Škola animiranog filma ŠAF u Vranju, od kada je počelo vanredno stanje i nadalje, radi sa polaznicima onlajn. Osmislili su i napravili dva nova filma, a za film "Bara" u Jaroslavu u Rusiji, osvojili su diplomu laureata drugog stepena na Međunarodnom filmskom festivalu za mlade. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.