Prijava zbog napada na policiju

Izvor: B92, 16.Okt.2012, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava zbog napada na policiju

Vranje -- Protiv Damjana V. (1989) iz Vranja, policija je podnela prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio dva napada, od kojih jedan na službeno lice.

"Osumnjičeni Damjana V. je 14. oktobra ove godine u Vranju, u jednoj svađji koja je prerasla u tuču, na jednu osobu nasrnuo nožem. Kada je stigla policja, on je nož iskoristio i za napad na službena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lica", rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju, koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana, a Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovođenje istrage.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranje: Napao policiju

Izvor: Akter, 16.Okt.2012

Protiv Damjana V. (1989) iz Vranja, policija je podnela prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio dva napada, od kojih jedan na službeno lice

Nastavak na Akter...

Uhapšeni zbog sumnje da su provalili u 30 kuća

Izvor: Blic, 17.Okt.2012, 13:32

Pripadnici Policijske uprave u Subotici lišili su slobode Ljubodraga K. (49) i Rolanda T. (34), obojicu iz Subotice, zbog sumnje da su izvršili više krađa, saopšteno je iz subotičke policije...Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni se terete da su od juna do početka oktobra ove godine, provalili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.