Pritvoren zbog dva napada nožem

Izvor: Blic, 16.Okt.2012, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvoren zbog dva napada nožem

Protiv Damjana V. (1989) iz Vranja, koji je zadržan u pritvoru, policija je podnela prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu zbog postojanjan osnovane sumnje da je izvršio dva napada, od kojih je jedan bio na službeno lice.

„Osumnjičeni Damjana V. je 14. oktobra ove godine u Vranju, u jednoj svađi koja je prerasla u tuču, na jednu osobu nasrnuo nožem. Kada je stigla policja, on je nož iskoristio i za napad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na službena lica“, rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju, koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana, a Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovođenje istrage.

Povezane vesti: Policija uhapsila begunca iz zatvora GSA: Napad na gej mladića mogao je da bude sprečen Sisak: Majka izbola nožem petogodišnju ćerku i muža Pritvoren zbog napada na policajca Smederevo: Policiji se javio pravi osuđenik, lažni pušten iz pritvora

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijava zbog napada na policiju

Izvor: B92, 16.Okt.2012

Vranje -- Protiv Damjana V. (1989) iz Vranja, policija je podnela prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio dva napada, od kojih jedan na službeno lice..."Osumnjičeni Damjana V. je 14. oktobra ove godine u Vranju, u jednoj svađji koja je prerasla u tuču, na jednu osobu nasrnuo nožem....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.