Preminuo jedan kovid pacijent u Vranju, 429 osoba novozaraženo u Pčinjskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Feb.2022, 13:02

Preminuo jedan kovid pacijent u Vranju, 429 osoba novozaraženo u Pčinjskom okrugu

Još jedan pacijent preminuo je od posledica kovida u vranjskoj kovid bolnici, pa se u toj zdravstvenoj ustanovi trenutno leči 86 pacijenata. Virusom korona, od testiranih 851, zaraženo je u Pčinjskom okrugu još 429 osoba.

Tokom proteklog dana na bolničko lečenje u vranjskim kovid bolnicama primljeno je 10 pacijenata, a otpuštena su 3.

Više od polovine novozaraženih je iz Vranja - 235, dok je kovidom zaraženo i 66 osoba iz Bujanovca, 37 iz Surdulice, 32 iz Preševa, 23 iz Vladičinog Hana, 20 iz Bosilegrada i 16 iz Trgovišta.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Preminuo jedan pacijent, pet osoba na respiratorima

Izvor: SandzakPress.net, 04.Feb.2022

U protekla 24h u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminuo je jedan pacijent iz Sjenice od posledica izazvanih korona virusom, saopštio je Štab za vanredne situacije. Hospitalizovano je devet pacijenata i to pet iz Novog Pazara i četiri iz Raške, otpušteno je osam osoba na kućno lečenje, pa se trenutno...

Nastavak na SandzakPress.net...

U Pčinjskom okrugu evidentirano još 429 osoba sa korona infekcijom

Izvor: JUGpress.com, 04.Feb.2022

VRANJE-BUJANOVAC-SURDULICA-PREŠEVO-VLADIČIN HAN-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE..Od početka februara u Zdravstvenom centru u Vranju preminula su dva pacijenta od posledica koje je izazvala kovid infekcija. U protekla 24 sata bitku sa opakim virusom izgubio je jedan pacijent, saopštila je ova ustanova...U dve...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.