Preminulo još 6 osoba od kovida, u Nišu više pacijenata na respiratorima

Izvor: JužneVesti.com, 29.Okt.2020, 17:34

Preminulo još 6 osoba od kovida, u Nišu više pacijenata na respiratorima

I u poslednja 24 sata opet je oboren rekord u broju novozaraženih, jer je prema zvaničnim podacima od 9.457 testiranih 1.384 građana pozitivno na koronu. Preminulo je još 6 pacijenata, a zvanično niko od njih nije bio na lečenju na jugu. Broj pacijenata nije drastično povećan u Nišu, Vranju i Leskovcu, ali je još troje pacijenata na respiratoru u Kliničkom centru.

U kovid objektima Kliničkog centra Niš hospitalizovano je 75 pacijenata, 47 sa pozitivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << testom na kovid, a 8 diše pomoću respiratora.

Vranjske kovid bolnice imaju 38 pacijenata na lečenju, 24 sa potvrđenom koronom, dok ih je u Leskovcu dvoje pozitivnih.

Prema podacima Kliničkog centra na jugu nema dece na lečenju sa ovim virusom.

U Srbiji je i danas oboren rekord u broju novoobolelih, 1.384 građana pozivitno je na kovid, a preminulo je još 6 pacijenata.

Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 809. Na respiratorima je ukupno 44 pacijenta. Trenutno je ukupno hospitalozivano 1.012 pacijenata - navode na sajtu Ministarstva zdravlja.

Sve informacije o korona virusu na jugu možete pronaći ovde.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.