Predstava Naš razred najbolja na 43. Borinim pozorišnim danima

Izvor: OkRadio.rs, 28.Okt.2023, 09:03

Predstava Naš razred najbolja na 43. Borinim pozorišnim danima

Predstava “Naš razred”, Narodnog pozorišta u Beogradu, dobila je nagradu “Borisav Stanković” za najbolju predstavu na 43. Borinim pozorišnim dana u Vranju. Reč je o ostvarenju koje je po tekstu Tadeuša Slobođaneka režirala Tatjana Mandić Rigonat.    Žiri je odlučio da nagradu “Borisav Stanković” za najbolju mušku ulogu dodeli Nikoli Ristanovskom, za ulogu dr Tomasa Stokmana u predstavi “Neprijatelj naroda”, Makedonskog narodnog teatra u Skoplju.    Za najbolju žensku ulogu nagrada “Borisav Stanković” dodeljena je Bojani Milanović, za lik Tine u predstavi “Kod večite slavine”, u režiji Sonje Petrović i izvođenju Srpskog narodnog pozorišta i Centra za razvoj vizuelne kulture Novi Sad.    Nagrada “Borisav Stanković”...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstava "Naš razred" najbolja na 43. Borinim pozorišnim danima

Izvor: Blic, 28.Okt.2023

Predstava “Naš razred”, Narodnog pozorišta u Beogradu, dobila je nagradu “Borisav Stanković” za najbolju predstavu na 43. Borinim pozorišnim dana u Vranju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.