Ponovo propala prodaja motela u Vranju, nema zainteresovanih kupaca

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2021, 14:26

Ponovo propala prodaja motela u Vranju, nema zainteresovanih kupaca

Prodaja nekadašnjeg motela “Vranje” nije uspela, objavljeno je na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Javno nadmetanje je bilo zakazano za 23. februar, međutim za učešće niko nije bio zainteresovan. Ovo je drugi put za 6 godina da je oglašena prodaja Motela, prvi put po ceni od 124,9 miliona, a sada po početnoj ceni od 51,6 miliona dinara.

Za učešće u javnom nadmetanju bilo je potrebno uplatiti depozit i dostaviti bankarsku garanciju, ali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << to niko nije uradio, prodaja je neuspešno završena.

Za 51,6 miliona dinara u ponudi su bile zgrada turizma površine oko 2.000 kvadrata, zgrada ugostiteljstva od oko 336 kvadrata, poslovna zgrada za koju nije utvrđena delatnost površine oko 39 kvadrata, zgrada tehničkih usluga površine 17 kvadrata, kao i građevinsko zemljište od 2,3 hektara uz objekat.

Podsetimo, motel u Vranju prodavao se odlukom Osnovnog suda i 2016. godine kako bi se isplatile zarade za 31 radnika koji su dugovanja tražili na sudu.

Tada je objekat procenjen na 124,9 miliona dinara, što je za oko 73 miliona više nego sadašnja početna cena.

Od 2017. godine "Motel Vranje" je ustupljen na korišćenje Komesarijatu za izbeglice i migracije i služi kao prihvatni centar za migrante, a kapacitet je 240 kreveta.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.