Policija zaplenila 47 kilograma droge, uhapšeno pet ljudi

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Dec.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila 47 kilograma droge, uhapšeno pet ljudi

Pripadnici MUP-a Srbija uhapsili su petočlanu kriminalnu grupu, uključujući dvojicu policajaca iz Vranja, zbog trgovine drogom i zaplenili 47 kilograma marihuane, saopšteno je danas.

Uhapšeni su A.S. (50) i D.G. (45) iz Subotice, zatim S.S. (34) iz Bujanovca, i policajci iz Vranja Đ.S. (31) i S.N. (31) zbog proizvodnje i prodaje droge.

Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se sumnjiče da su od decembra prošle do decembra ove godine nabavljali na teritoriji Kosova i Metohije marihuanu u količinama od 15 do 40 kilograma, koju su transportovali na teritoriju Subotice i jednim delom prodavali, a delom krijumčarili u Mađarsku.

Osumnjičeni S.S, Đ.S. i S.N. uhapšeni su prilikom primopredaje 30 kilograma marihuane A.S, a droga je bila sakrivena u vozilu bugarskih registarskih oznaka, u posebno izrađenom bunkeru.

Tokom istrage policija je od ove grupe zaplenila još 17 kilograma marihuane, manju količinu amfetamina, više putničkih motornih vozila i jedan motocikl, kao i više hiljada evra.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.