Poginuo muškarac u udesu u Preševu, četiri osobe povređene

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jul.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo muškarac u udesu u Preševu, četiri osobe povređene

Šezdesetogodišnji muškarac iz okoline Šapca poginuo je u udesu u selu Čukarka u opštini Preševo, dok je jedna osoba teško povređena, a tri lakše, saopštila je danas Policijska uprava iz Vranja.

Po navodima policije, do udesa je došlo noćas oko 3.00 kada su se direktno sudarila vozila marke "reno" austrijske registracije i "bmw" švajcarske registracije.

Povređeni su zbrinuti u Zdravstvenom centru u Vranju, a uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva i policija iz Vranja.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šapčanin poginuo u sudaru kod Preševa

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jul.2016

Kako je saopštila PU Vranje, muškarac star 60 godina iz Šapca, poginuo je prilikom saobraćajnog udesa kod sela Čukara u opštini Preševo. Jedna osoba je teško povređena, a tri su lakše...Nesreća se dogodila jutros oko 3 sata, kada su se direktno sudarila vozila marke "Reno" austrijske registracije...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.