Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2022, 20:20

Počela manifestacija “Dečja nedelja”

VRANJE

Tradicionalna manifestacija „Dečja nedelja“ ove godine održava se pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba“. Uvek se organizuje u prvoj nedelji okrobra i do kraja nedelje u Vranju će biti održane brojne radionice i raznovrstan program.

Prvi dan je bio u znaku upoznavanja dece i roditelja sa Konvencijom o pravima deteta, kao i promocije stvaralaštva za decu, predstavom Zlatokosa i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tri medveda.

„Mostovi među generacijama“ je deo programa koji je planiran za utorak, kada će biti održane tradicionalne igre za decu.

Trećeg dana manifestacije u plenu je “Dan otvorenih vrata“. Tada će mališani imati neposredan susret sa predstavnicima lokalne samouprave

Četvrti dan je rezervisan za on-line kampanju „Šta mi treba da rastem do neba?“ sa ciljem da se odraslima približi dečja perspektiva, da se roditelji prisete svog detinjstva, svojih želja, da se ima razumevanje i da se poštuju potrebe dece.

Poslednjeg dana na programu su sportske aktivnosti pod nazivom „Moje je pravo da živim zdravo“, koje se organizuju kako bi se podstakli zdrav način života i odrastanja i negovanje sportskog duha kode dece.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

"Povrćijada" na početku Dečije nedelje u niškom Dečijem kulturnom centru

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Okt.2022

Manifestacija "Povrćijada 2022" u Dečijem kulturnom centru Niš tradicionalno otvorila Dečiju nedelju koja se ove godine održava pod sloganom "Šta detetu treba da raste do neba"...Stvaranju maštovitih figurica od povrća, niškim mališanima, pomogli su njihovi roditelji i najbliži...Program...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.