Počela 33. sednica skupštine grada

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2015, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela 33. sednica skupštine grada

VRANJE – Predsednik Skupštine grada Slobodan Stamenković,otvorio je danas 33. sednicu skupštine grada, sa obimnim dnevnom redu, naime pred odbornicima je preko 50 važnih tačaka dnevnog reda.

Na početku sednice utvrđen je kvorum. Od 65 odbornika sednici prisustvuje 56. Odbornička grupa URS, od danas je odbornička grupa „Probudimo Vranje“.

Odbornici su utvrdili dnevni red i dopune i usvojili zaposnik sa predhodnog zasedanja.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela sednica Skupštine

Izvor: OkRadio.rs, 23.Apr.2015

U Vranju je u četvrtak počela 33. sednica Skupštine grada, sa dosada najobimnijim dnevnim redom. Prema očekivanjima predsednika Skupštine Slobodana Stamenkovića sednica bi mogla da traje i više dana, obzirom da će odbornici odlučivati o preko 50 tačaka dnevnog reda. Na početku sednice...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.