Pažljivko za mališane u Vranju - kako da se ponašaju u saobraćaju

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Mar.2024, 13:51

"Pažljivko" za mališane u Vranju - kako da se ponašaju u saobraćaju

Mališani u vrtiću "Neven" i u Osnovnoj školi "Svetozar Marković" u gradu Vranju dobili specijalni poklon - knjige, bojanke i CD-ove koji sadrže "Pažljivkova pravila u saobraćaju". Poseta predsednice Skupštine i Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja, Zorice Jović, i većnika za sport, obrazovanje i verske zajednice, Nenada Đorđevića, organizovana je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.
"Cilj ovog projekta je da se deci na zanimljiv način skrene pažnja na pravila u saobraćaju, kako treba da se ponašaju na putu od kuće do škole,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.